24/3/08

Bombers 2008

Diumenge dia 6 d' Abril aniré a còrrer la X Edició de la Cursa dels Bombers de Barcelona. 10.000 metres per Barcelona passant pel Parc de la Ciutadella, Passeig Colom, Av. Paral·lel, Gran Via, Sardenya, Arc de Triomf i Via Laietana. L'Organització de la Cursa ha posat a la venda 15.000 inscripcions, récord absolut de la prova. Aquest any la samarreta-dorsal, de la marca Nike, serà de color vermella per els homes i de color groga per les dones. El recorregut és molt pla i força bò per baixar la meva marca (44'12''). Aquest mes de Març estic entrenant bastant bé, aquesta setmana faré un entreno de series per posar-me a punt per la cursa.

Desde que el dia 2 de Març es va fer la Marató de Barcelona, estic pensant en fer la del 2009. M'ha picat el "gusanillo" i crec que ja porto una bona base per poder prendre la decisió de llençar-me a pels 42,195 metres. Però com que encara no he perdut la conciència, la meva preparació la faré amb un crack de les Maratons i del ciclisme professional, el Víctor Gonzalo. L'altre dia vaig parlar amb ell a la botiga Runnersworld de Barcelona i també li vaig enviar un mail confirmant-li el meu desig de formar part d'un dels seus grups de preparació Victor GO! Els entrenaments no començaran fins el mes de Novembre, i tenen una durada aproximada de 4 mesos (16 setmanes). Si algú està interessat en preparar una Marató amb professionals, us deixo l'enllaç a la web del Víctor Gonzalo. www.victorgo.com

11/3/08

1.000 Kms


Ahir vaig arribar a aquesta xifra tan especial. Només son els primers 1.000, encara queden moltíssims per fer i per gaudir. Avui he comprat unes noves sabatilles, les Asics GT2130 a la botiga Runnersworld de Barcelona. Les anteriors, les GT2120, ja han passat a una millor vida. Avui mateix les estrenaré.
Anima Sana In Corpore Sano