1/5/08

Judit

El divendres 25 d'Abril va nèixer aquesta preciositat que es diu Judit. Amb 3,360 kgs. i 50 cms. es va presentar al món. La mare (una campiona!) es troba perfectament. Viure el part és brutal i mai oblidaré el moment que li vaig veure el cap per primera vegada. En aquests moments la nostre felicitat és inmensa. Tenir un fill és EXTRAORDINARI! I tenir-ho amb la millor persona del món, encara més!

Laura i Judit, us estimo.

4 comentarios:

German Alonso dijo...

¡¡¡¡Enhorabuena!!!!

¡¡¡Qué preciosidad!!! ¡¡¡Pero si parece muy mayor!!!

Lo del parto es una burrada, yo no sé como lo aguantan. Dale mi más sincera enhorabuena a tu chica y un besote grande a Judit.

A partir de ahora todo lo vas a descubrir de nuevo.

Felicidades a los tres. Germán.

Albert Gràcia dijo...

Muchas gracias German! En el tema del parto hay que sacarse el sombrero hacia las mujeres. Que fuerza y aguante tienen.
Ahora cada dia es diferente, descubrimos cosas nuevas, es una experiencia brutal.

Hace una semana que no me calzo las zapatillas y... me da igual! Hoy intentaré salir una hora pero sino puedo, ningun problema!

Saludos y felicidades por tu maraton. (tiempazo!)

Joan Josep dijo...

Albert, mira que he pensat vegades amb vosaltres y desde el día 1 que tens l´entrada penjada. Moltíssimes felicitats a tots tres, i ara a gaudir-ho molt.
Enhorabona y felicita de la meva part a la teva dona també.
Fins aviat.

Albert Gràcia dijo...

Moltes gràcies Joan Josep, la veritat es que estem molt contents, encara que tenim poc temps per dedicar a les nostres aficions, com per exemple córrer, escriure el blog, visitar amic del blog, etc... L'experiencia de tenir un fill/a es molt gratificant. Una abraçada i felicitats pel dia tan familiar que vas gaudir a Montmeló amb la teva familia. Els teus fills son uns cracks! Els tres mascles amb mocador al cap.

Cuida't i molts records!